top of page
Chemco Distributeur Verdeler - Bezemer Coatings Antwerpen

Chemco-verdeler

Als Chemco-verdeler staan wij aan de frontlinie van innovatie in de wereld van coatings. De naam Chemco staat symbool voor kwaliteit, duurzaamheid en technologische vooruitgang. Bij het woord Chemco-verdeler denkt u misschien enkel aan een distributeur, maar het betekent veel meer, lees verder en ontdek alles wat u moet weten over het toonaangevende merk Chemco.

 

Wij zijn uw Chemco-verdeler

Chemco, opgericht in 1982 in het Verenigd Koninkrijk, vindt zijn oorsprong in de "Original Glassflake Company", pioniers van de baanbrekende glasschilfertechnologie in de jaren zestig. Deze technologie heeft de standaard gezet voor duurzame en resistente coatings die tegenwoordig in diverse industrieën gebruikt worden. In 1990, met de verandering van de bedrijfsnaam naar Chemco International onder een nieuwe eigenaar, bleef het bedrijf zich inzetten voor innovatie en excellentie. Deze toewijding werd nog versterkt in 2018 toen Chemco een opwindende wending nam: het bedrijf werd eigendom van de werknemers. Als Chemco-verdeler zijn wij trots om deel uit te maken van deze rijke geschiedenis en de toekomst van hoogwaardige coatings voor scheepvaart en andere sectoren te helpen vormgeven.

 

Zet de volgende stap met Chemco

De keuze voor een Chemco-product is een keuze voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij nodigen u uit om een afspraak te maken en te ontdekken wat wij als Chemco-verdeler met onze coatings voor onder meer binnenvaart, voor uw project kunnen betekenen. Profiteer van onze expertise, kennis van de producten en toewijding aan uw tevredenheid. Elk project verdient de beste bescherming en afwerking. Laat ons u begeleiden naar een resultaat dat de tand des tijds doorstaat. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de Chemco-kwaliteit.

Meest gebruikte producten van Chemco

Epo-chem RS 500P - Chemco

Epo-chem™ RS 500P is een innovatief oplosmiddelvrij,
nat & roest tolerante epoxy universele primer/finish
coating systeem.


Dit systeem is zeer effectief in het volledig afdichten van de
oppervlak en langdurige bescherming tegen corrosie.

 

 Kan worden aangebracht op natte oppervlakken.


Uitstekende hechtingseigenschappen.


Kan in elke omgevingsconditie worden toegepast.


RS 500P kan worden gebruikt als een éénlaags systeem door
kwast, roller of airless spray.

EPO CHEM RS 500P - Bezemer Coatings.png

Epo-chem RA 500M - Chemco

EPO CHEM RA 500M - Bezemer Coatings.png

Epo-chem™ RA 500M is een oplosmiddelvrije, nattolerante, zeer chemisch bestendige, glasflake epoxy enkele laag/aflak die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen; inclusief tanks, scheepsbekledingen en dekcoatings.

 

Glassflake-systemen worden al meer dan 30 jaar gebruikt in de meest agressieve omgevingen omdat ze een totale barrière bieden tegen vocht en corrosieve ionen.

 

RA 500M kan worden aangebracht als toplaag op primers of als een éénlaagssysteem.

 

Het zorgt voor een uitstekende, hoogglansafwerking.

 

RA 500M wordt gecombineerd met RS 500P om een multifunctioneel coatingsysteem te maken dat op grote schaal in veel industrieën wordt gebruikt.

RL 500PF

Epo-chem™ RL 500PF is een high solids, nat, roest & olie tolerante primer/finish coating. Het is speciaal ontworpen als een éénlaags systeem of als een hoogwaardige coating die kan worden overgeschilderd met gekleurde aflakken.

 

Dit systeem is gespecificeerd en gebruikt door bijna alle grote marine-, offshore-, petrochemische en energieopwekkingsbedrijven.

 

RL 500PF is bijzonder effectief als all-weather coating voor grote externe constructies (waaronder stoomleidingen) waar volledige inkapseling of weersbestendigheid niet mogelijk is.

 

Regen, water en hoge luchtvochtigheid hebben geen invloed op het vers geverfde oppervlak.

Epo-Chem RL 500 PF - Bezemer Coatings.png

Chemco - Overige Producten

Uiteraard kunnen we ook overige producten van Chemco bezorgen, neem gerust contact met ons op!

bottom of page