top of page
Seajet Distributeur - Bezemer Coatings.jpg

Seajet-verdeler

Als Seajet-verdeler kennen we het belang van robuuste en duurzame coatings, zeker als het gaat om maritieme en industriële toepassingen. Het vertrouwen dat u in ons stelt, weerspiegelt de kwaliteit die SEAJET al jarenlang levert.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen als erkende Seajet-verdeler

Seajet-verdeler zijn, betekent een partnerschap met SEAJET, een merk dat onder de vleugels valt van Chugoku Marine Paints Ltd. (CMP). Een naam die wereldwijd gerespecteerd wordt. CMP is niet zomaar een producent; het is een wereldleider als het gaat om coatings voor diverse sectoren. Of het nu om coatings voor de commerciële scheepvaart betreft, energiecentrales of staalconstructies, de expertise van CMP en SEAJET is ongeëvenaard. In de vroege jaren negentig verraste SEAJET de markt met hun geavanceerde zelfslijpende antifouling coatings, topcoats, primers en meer. Het is deze innovatieve aanpak die SEAJET onderscheidt en waardoor wij bij Bezemer Coatings in Antwerpen er trots op zijn Seajet-verdeler te zijn.

 

Ontdek de kracht van SEAJET

Bent u op zoek naar een coatingoplossing voor de binnenvaart of andere sectoren die zowel betrouwbaar als innovatief is? Maak dan een afspraak met ons team. Als Seajet-verdeler kunnen wij u adviseren over de beste producten voor uw specifieke behoeften. Laat ons u helpen als uw erkende Seajet-verdeler om uw projecten naar een hoger niveau te tillen met de bewezen kwaliteit van SEAJET.

Meest gebruikte producten van Seajet

Brilliance top coat - Seajet

Seajet 122 Brilliance is een hoogwaardige één-component topcoat die gemakkelijk aan te brengen is voor een duurzame afwerking.

 

Bestand tegen kleine stoten.

Verkrijgbaar in white, oyster white, cream, mid blue, navy blue, signal red and black

Makkelijk aan te brengen.

Seajet 122 - Brilliance Topcoat - Bezemer Coatings Antwerpen

Pellerclean - Seajet

Pellerclean - Seajet - Bezemer Coatings.png

Seajet Pellerclean is een foul-release propellercoating voor schroeven, roerinrichtingen en trimvlakken. Verwijdert aangroei tijdens het varen door het gladde oppervlak. Dit product is milieuvriendelijk en niet giftig.

 

Langdurige bescherming voor boten tot 30 knopen.

Peller Clean is een zogenaamd “foul release”, een aangroei loslatende coating hetgeen inhoudt dat na het aanbrengen, de aangroei zich licht hecht op het oppervlak maar direct bij stroming van het water of wanneer de schroef gaat draaien, loslaat.

Peller Clean is aan te brengen op ondergronden zoals brons, aluminium of plastic en is geschikt voor alle typen zeil- en motorboten.

Peller Clean is een op siliconen gebaseerd, transparant product dat een heel glad en slecht hechtend oppervlak geeft voor alle soorten van aangroei.

Seajet - Overige Producten

Uiteraard kunnen we ook overige producten van Seajet bezorgen, neem gerust contact met ons op!

bottom of page