top of page
Seajet Distributeur - Bezemer Coatings.jpg

Seajet

SEAJET is onderdeel van Chugoku Marine Paints Ltd. (CMP). CMP is een van 's werelds grootste fabrikanten en leveranciers van coatings voor de commerciële scheepvaart en andere bedrijfstakken, zoals containers, industriële installaties, staalconstructies, gebouwen en energiecentrales. SEAJET-producten werden voor het eerst geïntroduceerd in het begin van de jaren negentig met de komst van een reeks geavanceerde zelfslijpende antifouling coatings, topcoats, primers, vernissen en verdunners.

Meest gebruikte producten van Seajet

Brilliance top coat - Seajet

Seajet 122 Brilliance is een hoogwaardige één-component topcoat die gemakkelijk aan te brengen is voor een duurzame afwerking.

 

Bestand tegen kleine stoten.

Verkrijgbaar in white, oyster white, cream, mid blue, navy blue, signal red and black

Makkelijk aan te brengen.

Seajet 122 - Brilliance Topcoat - Bezemer Coatings Antwerpen

Pellerclean - Seajet

Pellerclean - Seajet - Bezemer Coatings.png

Seajet Pellerclean is een foul-release propellercoating voor schroeven, roerinrichtingen en trimvlakken. Verwijdert aangroei tijdens het varen door het gladde oppervlak. Dit product is milieuvriendelijk en niet giftig.

 

Langdurige bescherming voor boten tot 30 knopen.

Peller Clean is een zogenaamd “foul release”, een aangroei loslatende coating hetgeen inhoudt dat na het aanbrengen, de aangroei zich licht hecht op het oppervlak maar direct bij stroming van het water of wanneer de schroef gaat draaien, loslaat.

Peller Clean is aan te brengen op ondergronden zoals brons, aluminium of plastic en is geschikt voor alle typen zeil- en motorboten.

Peller Clean is een op siliconen gebaseerd, transparant product dat een heel glad en slecht hechtend oppervlak geeft voor alle soorten van aangroei.

Seajet - Overige Producten

Uiteraard kunnen we ook overige producten van Seajet bezorgen, neem gerust contact met ons op!

bottom of page