top of page

​Uw Partner In Decoratieve Verven - Binnen & Buiten

Bouwverf - Decoratieve Verven - Bezemer Coatings

Bouwverf - Muurverf - Decoratief

Bouwverf is een essentieel onderdeel in het bouwproces, dat zowel esthetische als beschermende eigenschappen biedt aan een breed scala van bouwmaterialen. De juiste keuze van verf kan de levensduur van materialen verlengen en een blijvende indruk achterlaten.

De mogelijkheden wanneer u bouwverf bij ons koopt

Voor het schilderen van muren, kozijnen, trappen, houtwerk, metaal en kunststof bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom voor alle binnen-en buitenverf zijn wij uw perfecte partner! Wanneer u kiest voor kwaliteit en duurzaamheid, kiest u voor ons assortiment aan bouwverf en coatings voor de bouwsector. U krijgt advies over kleuren en benodigde materialen van onze specialisten voor een 10/10 schilderresultaat voor verschillende oppervlakken. Bezemer Coatings uit Antwerpen verdeelt sinds 2002 verven van Sigma Paints als premium verdeler. Bij ons kent men de schilderwereld door en door omdat onze medewerkers zelf uit de praktijk komen. Onze specialisten kunnen u deskundig adviseren over de meest geschikte grondlaag, tussenlaag en eindlaag en de perfecte coating om uw binnenvaart of groot project in de bouwsector tot een succes te maken. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur? Wij beschikken over kleurenwaaiers en mengmachines waarmee we alle RAL-kleuren direct op maat kunnen maken, of het nu gaat om industriële coatings of huishoudelijke verven. Ook voor verfbenodigdheden zoals kwasten, rollers, verfbakken en afplaktapes staan we voor u klaar.

Aarzel niet en maak een afspraak

Waarom wachten als perfectie binnen handbereik ligt? Maak vandaag nog een afspraak en laat ons uw bouwproject transformeren met onze topkwaliteit bouwverf en coating voor de scheepsvaart én de bouwsector. Samen creëren we een eindresultaat dat niet alleen voldoet aan uw verwachtingen, maar deze ook overtreft. Uw visie, gecombineerd met onze expertise, leidt tot een onberispelijke afwerking. Uw bouwproject verdient niets minder dan het beste. Bekijk zeker ook even onze blog om meer inspiratie op te doen en bij te leren over wat een coating voor de bouwsector kan betekenen!

Sigma Verven - Verdeler - Bezemer Coatings
Kleurenwaaier Sigma- Verdeler - Verf - Bezemer Coatings Antwerpen
bottom of page