top of page

Zinga - Filmverzinking

Zinga is initieel samen ontwikkeld met de Universiteit van Gent (UGent) in België in de jaren ‘70.
Zinga is een ééncomponent filmverzinking met een puurheid van 96% zinkstof, Zinga is geen verf maar een metallische coating. Zinga bevat geen toxische elementen, is een performante actieve zink coating die reageert met het onderliggende metaal.

Meest gebruikte producten van Zinga

Zinga

ZINGA is een ééncomponente coating met 96% zink in de droge film, die kathodische bescherming biedt aan ferro-metalen.

ZINGA kan gebruikt worden als alternatief voor thermische galvanisatie of metallisatie, als primer in een duplexsysteem (actief + passief) of als herlaadsysteem voor thermische galvanisatie, metallisatie.

ZINGA kan aangebracht worden met de borstel, rol of spuitpistool, op een zuiver en ruw substraat in verschillende atmosferische omstandigheden.

Zinga Galvanise - Bezemer Coatings Antwerpen
Zingalu - Bezemer Coatings Antwerpen

Zingalu - Zinga

ZINGALU is een ééncomponente hoogperformante organische coating, rijk aan zink en te gebruiken als uniek systeem. ZINGALU heeft 90% ultrapuur zink (ASTM D520 type III) en 4% aluminiumschilfers in de droge film, wat een langdurige kathodische bescherming aan ferro-metalen biedt. De aluminiumschilfers zorgen voor een barrièrebescherming en een glanzende eindkleur, waardoor het overeenkomt met de kleur van gegalvanizeerde oppervlakken. Dat maakt het een ideaal product voor het herstellen en retoucheren van beschadigde of oude thermisch verzinkte of andere verzinkte structuren.
Het kan aangebracht worden met de borstel, de rol of het spuitpistool op een zuiver en ruw substraat in verschillende atmosferische omstandigheden.

Zingaspray - Zingaluspray - Aluspray

Zingaspray is het filmverzinkingssysteem ZINGA in spuitbus, geschikt voor eenvoudige kleine applicaties.

Zingaluspray is het filmverzinkingssysteem ZINGA in spuitbusvorm voor gemakkelijke kleine toepassingen. Om beter te lijken op een warm gegalvaniseerd oppervlak werden Aluminium schilfers toegevoegd.
 

Aluspray is een coating in spuitbus op basis van aluminium schilfers. Het kan aangebracht worden zonder primer op een oude, niet-gecorrodeerde warme galvanisatie of metallisatielaag of als topcoat bovenop ZINGA.
Aluspray wordt hoofdzakelijk aangebracht omwille van esthetisch redenen, aangezien het een mooi aluminium aspect geeft.

Zingaspray - Zinga - Bezemer Coating.png
Zinga Spray - Color spray - Bezemer Coatings Antwerpen

Color Spray - Zinga

Color Spray by ZINGA is een acrylverf van hoge kwaliteit, beschikbaar in diverse RAL kleuren.

 

Ontworpen voor eenvoudige toepassingen op alle oppervlakken zoals metaal, hout, papier, glas, karton, beton, keramiek, …

 

Color Spray by ZINGA is speciaal ontwikkeld voor een goede compatibiliteit op het filmverzinkingssysteem ZINGA.

Alu ZM - Zinga

Alu ZM is een sneldrogend ééncomponent product op basis van aluminiumschilfers. Het kan rechtstreeks aangebracht worden op oude, niet gecorrodeerde warme galvanisatie of op een gemetalliseerde laag of als een aluminium topcoat op ZINGA.

Alu ZM kan aangebracht worden met de borstel onder vele soorten weersomstandigheden.

 

Alu ZM wordt hoofdzakelijk aangebracht omwille van esthetische redenen aangezien het een glanzend aluminium aspect heeft. Het heeft eveneens een goede chemische en abrasieve weerstand waardoor het gebruikt kan worden in industriële omgevingen.

Alu ZM - Zinga  - Bezemer Coatings Antwerpen

Zinga - Filmverzinking - Overige Producten

Uiteraard kunnen we ook overige producten van Zinga bezorgen, neem gerust contact met ons op!

bottom of page