top of page

​Uw Partner In Maritieme Coatings - Scheepvaart Specialist

Verdeler marine en maritieme coatings Antwerpen - Bezemer Coatings

Maritiem - Zeevaart - Binnenvaart

Schepen moeten beschermd worden met speciale coatings tegen intensieve weeromstandigheden en zoutwater om oxidatie te voorkomen. Coatings helpen ook tegen aangroei van organisme en hebben een waterafstotende eigenschappen waardoor ze ook makkelijker, sneller en efficiënter varen.

 

Bezemer Coatings verdeelt sinds 2002 coatings van verschillende merken voor de maritieme sector zoals PPG, Jotun, CMP Chugoku, Chemco, De Ijssel en Seajet. Bij Bezemer kennen we de maritieme wereld door en door omdat onze medewerkers zelf uit de praktijk komen. 

Specialisten van Bezemer Coatings kunnen u deskundig adviseren over de meeste geschikte grondlaag, tussenlaag, eindlaag, anti-fouling coatings om uw project tot een goede einde te brengen. 

Coating Ship - Marine - Bezemer Coatings Antwerpen
Bezemer Coatings - Groothandel Verf en coatings antwerpen

Roest - Corrosie - Bescherming

Corrosie is een overkoepelende benaming van het aantasten van materiaal, bij ijzer ontstaat roest door een combinatie van zuurstof uit de lucht in combinatie met water. Bij zeewater zal ijzer nog sneller roesten omdat het zout als geleider dient.

Hoe beschermen? Twee manieren:

1. Door het oppervlak met een zinklaag te beschermen, dit noemen we een galvanische bescherming. of een actieve plus passieve bescherming.

2. Door een isolerende coatinglaag aan te brengen, die voldoende dik is om zo het oppervlak te beschermen tegen inwerking van vocht en zuurstof.

Ship with rust - Before Traitment - Beze
Lagen van Coating - Staal - maritiem - Marine - schepen - Bezemer Coatings Antwerpen-01.pn

Antifouling - Bescherming Tegen Aangroei

Wanneer een schip in het water ligt, komt het in aanraking met levende organisme, mosselen, zeewier en algen. Deze hechten zich aan het onderwaterschip waardoor je vaareigenschappen verslechteren, zoals: Moeilijker sturen, snelheidsverlies,  verhoogde brandstofverbruik, aantasting van coatinglagen

Hoe beschermen? 

Door een speciale antifouling laag aan te brengen zullen de levende organisme, mosselen en algen zich moeilijker hechten.

AntiFouling - Bezemer Coatings Antwerpen.PNG
Lagen van Coating Antifouling - Staal - maritiem - Marine - schepen - Bezemer Coatings Ant
bottom of page