top of page

​Uw Partner In Protectieve Coatings - Industrie

Bezemer Coating - Maritime Coating.webp

Industrie - Protectief - Beschermend

Protectieve coatings zijn verven die naast een decoratieve look ook een beschermende functie (zoals anti-corrosie) hebben. Ons aanbod en expertise bij protectieve coatings zijn zeer divers, er zijn mono-en duocomponent toepassingen die van "direct-to-metal" tot complexere meerlaagsystemen gaan.

 

Bezemer Coatings verdeelt sinds 2002 coatings van verschillende merken voor de maritieme sector zoals PPG, Jotun, CMP Chugoku, Chemco, De Ijssel.

Specialisten van Bezemer Coatings kunnen u deskundig adviseren over de meeste geschikte grondlaag, tussenlaag, eindlaag, brandwerende, voedsel-safe coatings om uw project tot een goede einde te brengen. 

Bezemer Coating - Industrie Maritiem en Decoratie verven.jpg
Schip - Boat 7 - Bezemer Coatings.jpg

Roest - Corrosie - Bescherming

Corrosie is een overkoepelende benaming van het aantasten van materiaal, bij ijzer ontstaat roest door een combinatie van zuurstof uit de lucht in combinatie met water. Bij zeewater zal ijzer nog sneller roesten omdat het zout als geleider dient.

Hoe beschermen? Twee manieren:

1. Door een isolerende coatinglaag aan te brengen, die voldoende dik is om zo het oppervlak te beschermen tegen inwerking van vocht en zuurstof.

2. Door het oppervlak met een zinklaag te beschermen, dit noemen we een galvanische bescherming. of een actieve plus passieve bescherming.

Isolerende Coatinglaag

Roest - Industrieel - Fabriek - Buizen - Anti corrosie - Bezemer Coatings.jpg
Lagen van Coating - Staal - maritiem - Marine - schepen - Bezemer Coatings Antwerpen-01.pn

Actieve zinkbescherming

Zinc Coating - Bezemer Coatings.PNG
Zinga Protection - Bezemer Coating
bottom of page