top of page

Jacht coating

Verdeler van bekende merken 

Professionele en correcte ondersteuning 

Project van a tot z

Jacht coating is niet enkel een beschermlaag; het is het schild dat uw jacht behoedt voor de uitdagingen van de maritieme wereld. Van het zoute zeewater tot de brandende zon, een superieur jacht verdient een superieure coating. Lees snel verder en ontdek de voordelen van het coaten van uw jacht.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

De voordelen van jacht coating

Het aanbrengen van een jacht coating gaat verder dan esthetiek die u krijg met decoratieve coatings voor scheepvaart. Het biedt bescherming tegen corrosie, verlengt de levensduur van het vaartuig en vermindert het onderhoud. Een kwalitatieve coating behoudt ook de waarde van uw jacht op de lange termijn. Bent u benieuwd wat de beste coating is voor uw specifieke scheepsvaart? Vraag dan een offerte aan. Zo krijgt u niet enkel inzicht in de kosten, maar ook in de toegevoegde waarde die een hoogwaardige jacht coating aan uw bezit kan geven. Bekijk ons ruime aanbod aan toonaangevende merken, zoals coatings van Jotun, en maak snel een afspraak.

AD COATING BELGIUM.jpg

Denk aan ons voor betrouwbare producten

Uw jacht is een reflectie van uw passie en prestige en verdient de beste coating en verf. Geef het daarom de beste zorg met een jacht coating die op maat is gemaakt voor uw unieke behoeften. Maak een afspraak met onze specialisten en ontdek hoe we de levensduur van uw jacht kunnen verlengen en zijn schoonheid kunnen benadrukken. Bij Bezemer Coatings in Antwerpen staan we klaar om uw visie tot leven te brengen en uw jacht te transformeren tot een parel op de wateren. Bekijk zeker ook onze blog even voor meer informatie.

bottom of page