top of page

Jachtonderhoud

Verdeler van bekende merken 

Professionele en correcte ondersteuning 

Project van a tot z

Jachtonderhoud is de sleutel tot het behoud van de grandeur en functionaliteit van uw vaartuig. Met de juiste coatings kunt u niet alleen het uiterlijk van uw jacht verbeteren, maar ook zijn levensduur aanzienlijk verlengen. Daarnaast kunt u verf toevoegen om een prachtig esthetisch resultaat te krijgen.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

De voordelen van jachtonderhoud met coatings

Investeren in jachtonderhoud door middel van onze coatings voor scheepvaart gaat verder dan een frisse uitstraling. Het biedt een barrière tegen de agressieve maritieme elementen zoals zout, vocht en UV-straling. Hierdoor blijft de integriteit van uw jacht behouden en vermindert de kans op schade en veroudering. Door gebruik te maken van hoogwaardige coatings tijdens uw jachtonderhoud, waarborgt u de waarde van uw investering op de lange termijn. Wilt u meer inzicht in de mogelijkheden en de kosten? Vraag een offerte aan voor jachtonderhoud met onze coatings en ontdek de transformatieve kracht van onze oplossingen. Wij zijn onder meer een verdeler van Chemco en andere toonaangevende merken. Wij zijn met andere woorden de geschikte partner voor uw jachtonderhoud of voor de coating van binnenvaart en andere scheepsvaart.

Geo Ocean - AD Coating

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Iedere jacht heeft zijn eigen unieke karakter en behoeften. Daarom verdient het een speciale benadering als het gaat om onderhoud. Bent u klaar om uw jacht te laten stralen als nooit tevoren en het de bescherming en onderhoud te bieden die het verdient? Maak dan een afspraak met onze experts. Samen zullen we de ideale aanpak voor jachtonderhoud met coatings uitstippelen. Het team van Bezemer Coatings in Antwerpen zet zich in voor uitmuntendheid, en dat ziet u terug in elk detail van uw vaartuig.

bottom of page