top of page

Sigma vernis-verdeler

Verdeler van bekende merken 

Professionele en correcte ondersteuning 

Project van a tot z

In de dynamische wereld van professionele verven en coatings, vormt vernis een specifieke categorie die een perfecte afwerking en duurzaamheid vereist. Als Sigma vernis-verdeler, staan wij centraal in het aanbieden van hoogwaardige oplossingen die uw houtwerk een glanzende en langdurige bescherming bieden, alles onder het vertrouwde vlaggenschip van PPG Paints.

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Doe een beroep op ons als uw Sigma vernis-verdeler

Vernis is niet zomaar een afwerkingsproduct. Het is de beschermende mantel die het hout beschermt tegen invloeden van buitenaf, terwijl het tegelijkertijd de schoonheid van het materiaal accentueert. Sigma's vernis staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een hoogglans, zijdeglans of matte afwerking, Sigma biedt een assortiment dat aan al uw behoeften voldoet. Daarbij garandeert Sigma een eenvoudige applicatie en een duurzaam resultaat, waardoor uw houtwerk jarenlang tegen de elementen beschermd blijft en zijn natuurlijke charme behoudt. Wij zijn dan ook trots op een erkende Sigma vernis-verdeler te zijn én verschillende soorten verf en coatings voor de scheepvaart en andere sectoren aan te bieden.

Bezemer Coating - Industrie Maritiem en Decoratie verven 2.jpg

Maak snel  een afspraak

Bij de keuze van vernis en decoratieve verven en coatings gaat het niet alleen om de esthetiek, maar vooral ook om de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Laat ons u helpen de juiste keuze te maken. Als ervaren Sigma vernis-verdeler, adviseren we u graag over de beste coatings en verven voor uw project. Bezemer Coatings in Antwerpen is uw partner in het bereiken van een resultaat dat niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Aarzel niet langer en maak een afspraak met ons. Samen zorgen we ervoor dat uw houtwerk de behandeling en bescherming krijgt die het verdient.

bottom of page